lunes, 26 de noviembre de 2012

Festa al Botànic

La Festa de la Ciència se celebra diumenge al Jardí Botànic dedicada a l’energia sostenible.

El Jardí Botànic de la Universitat de València acollirà este diumenge la tradicional Festa de la Ciència entre les 11 i les 14 hores. Esta proposta gratuïta forma part de les activitats de la 14ª Setmana Europea de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, organitzada per la Càtedra de Divulgació de la Ciència UCC+i, la qual compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Economia i Competitivitat i la CAM.

La Festa de la Ciència es dedica enguany a la promoció de les fonts renovables, ja que s’està celebrant l’Any Internacional de l’Energia Sostenible per a Tots i també pel compromís ambiental de la Universitat de València, concretat a través del programa Campus Sostenible.

Així, en un ambient festiu i molt participatiu,  podreu participar en diversos jocs, fer un passeig interactiu per les energies i realitzar propostes de tallers com ara la cuina solar o el de cotxes amb globus. Les activitats han estat ideades pel Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic i l’empresa Ginkgo Educación.

La sala d’exposicions del Jardí Botànic també acull aquests dies, la mostra ‘Fotògrafs de Natura 2012’ del prestigiós European Wildlife Photographer of the Year 2012

Estes activitats tenen l’objectiu de despertar vocacions científiques entre els adolescents. Vos les recomane si voleu passar un mati lúdic i alhora didàctic.
Més informació: www.uv.es/cdciencia